MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαντά για το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης η Κυβέρνηση. «Τίποτε άλλο παρά ικανοποιήσαμε το αίτημα»

Advertisement

Sponsored by exness

Απαντά για το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης η Κυβέρνηση. «Τίποτε άλλο παρά να ικανοποιήσουμε το αίτημα» – Σχολιάζει τις κατηγορίες του ΓΓ της ΠΟΕΔ

Advertisement

Μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του κ. Χάρη Χαραλάμπους, ΓΓ της ΠΟΕΔ σε ΜΜΕ, η Κυβέρνηση απαντά μέσω γραπτής δήλωσης της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου.

Όπως σημειώνει, απαντά «στα περί δήθεν προσπάθειας της Κυβέρνησης να δελεάσει τις εκπαιδευτικές οργανώσεις μέσα από το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης των εκπαιδευτικών» και συμπληρώνει πως  η Κυβέρνηση επιθυμεί, για αποκατάσταση της αλήθειας, να αναφέρει τα ακόλουθα:

Στις 3 Αυγούστου 2018, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις κατέθεσαν κοινό έγγραφο με τίτλο «Εισηγήσεις για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς». Το κοινό έγγραφο παρουσιάζεται ως συνέχεια της κοινής συνάντησης τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 27 Ιουλίου 2018, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο Παράρτημα 1, σημείο 8 του κοινού εγγράφου με τίτλο «Εισηγήσεις της ΟΕΛΜΕΚ για ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς», αναφέρεται επακριβώς «Σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης των εκπαιδευτικών – παροχή κινήτρων για πρόωρη αφυπηρέτηση εκπαιδευτικών (βλ. κατάργηση σχετικών επιβαρύνσεων)».

Στο Παράρτημα 3, σημείο 4 του κοινού εγγράφου που αφορά εισηγήσεις της ΟΛΤΕΚ για αντιμετώπιση της κρίσης στον χώρο της εκπαίδευσης, αναφέρεται επακριβώς «Sχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης των εκπαιδευτικών  – παροχή κινήτρων για πρόωρη αφυπηρέτηση εκπαιδευτικών (βλ. κατάργηση σχετικών επιβαρύνσεων)».

Ως εκ τουτου η Kυβέρνηση δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να ικανοποιήσει ένα αίτημα των εκπαιδευτικών οργανώσεων – το οποίο για τρίτη φορά κατατέθηκε- και με μόνο στόχο την ομαλοποίηση της ήδη τεταμένης κατάστασης.»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network