MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απανωτές ακυρώσεις ταξιδιών από και προς Κύπρο λόγω μέτρων. Τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Τα μέτρα κατά της covid φέρνουν ακυρώσεις – Δύσκολες συνθήκες για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες λέει στη Cyprus Times o Πρόεδρος του κλάδου – «Πάμε σε εποχές όπου πρωτοεμφανίστηκε η πανδημία»

Σε δύσκολα μονοπάτια εισέρχεται ξανά ο κλάδος των ταξιδιωτικών πρακτόρων λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς σε αρκετές χώρες, όπως διαπιστώνουν οι επαγγελματίες.

Advertisement

Όπως αναφέρει μιλώντας στη Cyprus Times ο Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Βασίλης Σταματάρης το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις κρατήσεων, τόσο από Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, γεγονός που τους επηρεάζει οικονομικά σε μεγάλο βαθμό.

«Η αβεβαιότητα που δημιουργείται στον κόσμο λόγω των μέτρων φέρνει ξανά ακυρώσεις και δυστυχώς φοβάμαι ότι επιστρέφουμε ξανά στην περίοδο όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός» τονίζει.

Την ίδια ώρα επισημαίνει ότι οι ακυρώσεις είναι από διάφορες χώρες κυρίως της Ευρώπης, όπου μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα μέτρα και οι διαδικασίες ταξιδιών.

«Είχα περίπτωση όπου ακυρώθηκε γκρουπ την προηγούμενη ημέρα της άφιξης, αυτό δεν είναι μόνο καταστροφικό για εμάς αλλά και για τα ξενοδοχεία και όσους έγιναν κρατήσεις και προετοιμασίες», είπε.

Ο κόσμος πάντως εμφανίζεται συγκρατημένος και πολλές φορές λόγω των μέτρων αλλάζει τα σχέδιά του υπό τον φόβο να ταξιδέψει και να μπει σε συνθήκες περιορισμών, όπως επισημαίνει ο κ. Σταματάρης.

Σε κάποιες περιπτώσεις ο κύκλος εργασιών των πρακτόρων μειώθηκε στο 65-95% λόγω αυτών των συνθηκών, ενώ αυτό που πρέπει να γίνει όπως υπογραμμίζει είναι να υπάρχει κοινή φόρμουλα στα μέτρα που λαμβάνουν οι χώρες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network