MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Απαίτηση της ΕΚΥΣΥ η βελτίωση των χαμηλών συντάξεων

Advertisement

Sponsored by exness

Απαίτηση της ΕΚΥΣΥ είναι να βελτιωθούν οι χαμηλές συντάξεις ούτως ώστε να μην υπάρχουν συνταξιούχοι με εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας, ανέφερε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των συνταξιούχων Δαλιού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης.

«Να καταργηθεί το άδικο και ισοπεδωτικό πέναλτι 12% που επιβάλλεται στους συνταξιούχους 63 χρονών, να επανέλθει το πασχαλινό επίδομα στα επίπεδα και κριτήρια του 2012 και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ΓεΣΥ και επηρεάζουν τους ηλικιωμένους», είπε ο κ. Σκαρπάρης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσητης ΕΚΥΣΥ.

Advertisement

Οι συνταξιούχοι Δαλιού, προστίθεται, αφού ενημερώθηκαν και για τη δράση και για τους άμεσους στόχους της Οργάνωσης τους για επανάκτηση των δικαιωμάτων τους, επέκριναν -σύμφωνα με την ανακοίνωση, έντονα τις τράπεζες “για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους έναντι ιδιαίτερα των συνταξιούχων, με τις υπερχρεώσεις που επιβάλουν” και τέλος εξέλεξαν την Τοπική τους Επιτροπή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network