MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Αντίσταση στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»… Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό δεκάδες πολίτες

Advertisement

Sponsored by exness

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών έξω από το Προεδρικό

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των εμβολιασμών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν ειρηνική και ολοκληρώθηκε χωρίς έκτροπα.

Advertisement

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 12.00 και 13:15 από μέλη του Κινήματος «Χριστιανική Αντίσταση» και σε αυτήν έλαβαν μέρος γύρω στα 50 άτομα.

Είπε ότι οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό στα οποία αναγράφονταν διάφορα συνθήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο για αντίσταση στους «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς».

Παράλληλά ο Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας εξέφρασε την ελπίδα ότι ειρηνικό και χωρίς έκτροπα θα είναι το συλλαλητήριο που εξαγγέλθηκε για το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Αρχηγείο Αστυνομίας, κατά των τελευταίων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως η Αστυνομία είναι ενήμερη για την εκδήλωση, εκπονήθηκε κάποιο σχέδιο και λαμβάνονται τα απαιτούμενα μέτρα αστυνόμευσης.

Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι θα τηρηθούν τα μέτρα που προβλέπουν τα διατάγματα, η εκδήλωση θα είναι ειρηνική και θα διεξαχθεί ομαλά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network