MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Αντίο Maricar… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Advertisement

Sponsored by exness

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς σε ένα ακόμη θύμα του κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά – Αποχαιρέτησαν την Maricar Valdez Arquilla 

Advertisement

Αντίο Maricar, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ήταν η υπόσχεση που έδωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στη Λεμεσό, για την 30χρονη Maricar Valdez Arquilla από τις Φιλιππίνες, ενός εκ των επτά θυμάτων του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθολικό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, με τη μαυροφορεμένη μάνα να αποχαιρετά με δάκρυα την κόρη της, το άψυχο σώμα της οποίας είχε εντοπιστεί μέσα σε μια από τις βαλίτσες θανάτου της Κόκκινης λίμνης.

Μεταξύ άλλων, τη Maricar αποχαιρέτησε για το μακρινό της ταξίδι στις Φιλιππίνες και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ εκ μέρους του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαϊδη, μίλησε ο Προϊστάμενος Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, Δημήτρης Θεοτής.

Ευχήθηκε όπως ο Θεός δώσει δύναμη στους συγγενείς και φίλους της, αλλά και στον 9χρονο γιο της, για να συνεχίσουν τη ζωή τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η αδικοχαμένη Maricar βρίσκεται στον παράδεισο.

Όταν στερέψουν τα δάκρυα, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οι όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που δεν είναι πια μαζί μας, είπε εξάλλου εκπρόσωπος της φιλιππινεζικής κοινότητας της Καθολική Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης.

“Αυτές οι αναμνήσεις σας κρατάνε ζωντανούς, στην καρδιά μας και έτσι συνεχίζετε να είστε μαζί μας”, είπε και ευχήθηκε όπως η ψυχή της Maricar αναπαυθεί εν ειρήνη και διαβεβαίωσε ότι πάντα η παρουσία της θα παραμείνει στις θύμισες των φίλων της.

Σηκώνοντας το δεξί τους χέρι, όλοι αποχαιρέτησαν τη φίλη τους Maricar, καθώς το φέρετρο μεταφερόταν εκτός του Καθολικού Ναού, για το τελευταίο ταξίδι προς την πατρίδα της, τις Φιλιππίνες, όπου θα γίνει η ταφή της.

Η σορός της Μαρικάρ Βαλντέζ εντοπίστηκε στις 4 Ιουνίου από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, μέσα σε πλαστική βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, δεμένη, με πλάκες πεζοδρομίου, και σε προχωρημένη αποσύνθεση. Η Μαρικάρ ήταν ελλείπουσα από τον Δεκέμβριο του 2017.

Το απόγευμα στη Λάρνακα και το τελευταίο «αντίο» στη Mary Rose

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα τελέστηκε το απόγευμα από την Καθολική Εκκλησία Terra Santa στη Λάρνακα, η εξόδιος ακολουθία της 38χρονης Mary Rose από τις Φιλιππίνες, ενός εκ των επτά θυμάτων του καταδικασθέντα κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά

Η σορός της Mary Rose εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου 2019, στο φρεάτιο του παλιού Μεταλλείου Μιτσερού από Γερμανούς τουρίστες και ήταν το πρώτο θύμα που έγινε η αφορμή να έρθουν στο φως οι δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου.

Σε μια κατάμεστη εκκλησία οι φίλες, γνωστές και μέλη της Κοινότητας των Φιλιππίνων αποχαιρέτησαν σήμερα τη Mary Rose και είπαν το στερνό αντίο, βεβαιώνοντας ωστόσο ότι αυτή «θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων».

Η Ιωσηφίνα Αντωνίου, Eπίτροπος Ισότητας των Φύλων εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Mary Rose και των άλλων γυναικών» και ευχήθηκε όπως «αναπαυθούν εν ειρήνη».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network