MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντιμέτωπος με ισόβια ο μητροκτόνος της Δεκέλειας

Advertisement

Sponsored by exness

Στις 20 Μαΐου η ποινή στον 21χρονο που σκότωσε τη μητέρα του σε περιοχή των Βρετανικών Βάσεων  – Αντιμέτωπος με ισόβια…

Advertisement

Το Κακουργιοδικείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας θα επιβάλει στις 20 Μαΐου ποινή στον 21χρονο από το  Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να σκότωσε  τη μητέρα του με αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή μαχαίρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου 2015.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων κατά τη σημερινή πολύωρη διαδικασία, το Κακουργιοδικείο έκρινε το νεαρό ένοχο για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης της μητέρας του 46 χρόνων στις 30 Αυγούστου 2015.

Η ποινή που προβλέπεται σύμφωνα με το Νόμο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης είναι η ισόβια φυλάκιση.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την 20η Μαΐου ως ημερομηνία για επιβολή ποινής στον 21χρονο, ενώ δόθηκαν οδηγίες όπως αυτός εξεταστεί από ψυχίατρο και ετοιμαστεί έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 30ης Αυγούστου από την Αστυνομία, αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της οικογένειας, εκατό περίπου μέτρα από το σπίτι της που βρίσκεται στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Η παθολογοανατόμος που διενήργησε αυτοψία στη σκηνή διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε αριθμό τραυμάτων κυρίως στην περιοχή του λαιμού και στα χέρια, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, δηλαδή μαχαίρι. 

Σημειώνεται ότι ο νεαρός δεν παραδέχθηκε ενοχή στο αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal