MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντιδράσεις στο Ζύγι για το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιών. «Δεν μας ενημέρωσαν» λέει η Κοινοτάρχης

Advertisement

Sponsored by exness

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινότητα Ζυγίου η απόφαση της Κυβένρησης για να μετατρέψει εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της περιοχής σε Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Παιδιών.

Advertisement

Σύμφωνα με ανάρτηση της Κοινοτάρχης Ζυγίου, Γεωργίας Μιχαήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ίδια ενημερώθηκε για την εν λόγω απόφαση από την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου στο πλαίσιο της συνάντησης τους.

Στην ανάρτηση της η κ Μιχαήλ αναφέρει ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε χωρίς να ενημερωθεί και να ερωτηθεί η Κοινότητα Ζυγίου.

Παράλληλα, τονίζει πως η κοινότητα θα λάβει δρακόντεια μέτρα ώστε να αποτρέψει τη μετατροπή του χώρου σε Κέντρο Φιλοξενίας, καθώς όπως υποστηρίζει, για τον συγκεκριμένο χώρο έχει γίνει πρόταση προς τα αρμόδια τμήματα το 2017 για να μετατραπεί σε κατασκηνωτικό χώρο με χώρους αθλοπαιδιών, χωρίς ωστόσο να λάβει την οποιαδήποτε απάντηση μέχρι σήμερα.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της Κοινοτάρχη:

«Αγαπητοί μου χωριανοί, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είχαμε συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου. Λυπάμαι για τα όσα έχουμε ακούσει από αυτήν. Αποφάσισαν να κάνουν ένα κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στο χωριό μας το Ζύγι. ΧΩΡΙΣ να μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ως συνήθως, και το έχουμε ανακαλύψει τυχαία όταν την Παρασκευή το πρωί ερχόμενη προς το χωριό, είδα άτομα μέσα στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο. Σταμάτησα και ρώτησα και με ενημέρωσαν ότι κάνουν αποτύπωση του χώρου για να μεταφέρουν ασυνόδευτα παιδιά από άλλες χώρες. Τον συγκεκριμένο χώρο τον έχουμε ζητήσει με επιστολή προς τα αρμόδια τμήματα (από πέρσι 2017) σαν κοινότητα για να γίνει κατασκηνωτικός χώρος με χώρους αθλοπαιδιών χωρίς να έχουμε λάβει κάποια απάντηση μέχρι σήμερα από κανέναν. Η κυρία Υπουργός ήταν ανένδοτη και στις εναλλακτικές επιλογές που της είχαμε προτείνει. Σας ενημερώνω ότι η κοινότητα μας έχει αποφασίσει να κατέλθει σε δρακόντεια μέτρα. Δεν θα αφήσουμε κανένα να περάσει στον χώρο των στρατοπέδων με ότι αυτό εξυπακούεται. Ας σεβαστούν επιτέλους το βεβαρημένο της περιοχής. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ;;; Πολλά τα γιατί! Σας ευχαριστώ η Κοινοτάρχης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima