MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντιδράσεις για τις αναφορές Πρύτανη ΠΚ για «βολεμένη αριστερά»

Advertisement

Sponsored by exness

Για βολεμένη αριστερά κάνει λόγο σε άρθρο του ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου – Αιτία οι αντιδράσεις για την υποχρεωτική συνεισφορά του κάθε φοιτητή στο ταμείο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Advertisement

Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του Πρύτανη Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνου Χριστοφίδη για «βολεμένη και ιδεολογικώς αγκυλωμένη εγχώρια αριστερά».

Στο άρθρο του, ο κ. Χριστοφίδης εξηγεί την απόφαση του όπως θεσπίσει την υποχρεωτική εισφορά των φοιτητών στο ταμείο αλληλεγγύης «Νεόφυτος Χανδριώτης» και η οποία αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φοιτητών.

Μέσα στο άρθρο του, ο Πρύτανης αναφέρει χαρακτηριστικά για «βολεμένη και ιδεολογικώς αγκυλωμένη εγχώρια αριστερά, της οποίας η σκέψη μάλλον σταμάτησε στην εποχή του Μπρέζνιεφ».

Σχολιάζοντας την αναφορά του Πρύτανη, ο ακαδημαϊκός Παναγιώτης Σταυρινίδης με ανάρτηση του στο Facebook κάνει λόγο για «ημέρα – ντροπή για το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Η φοιτητική παράταξη του ΑΚΕΛ, Προοδευτική, διαφωνεί με την απόφαση του Πρύτανη για την υποχρεωτική συνεισφορά του κάθε φοιτητή στο ταμείο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με το ποσό των 30 ευρώ, ώστε να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network