MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντί πρόωρο κλείσιμο δημοτικών εισήγηση για παράταση διακοπών, μάσκες και rapid test

Advertisement

Sponsored by exness

Και δεύτερο σενάριο αντί πρόωρο κλείσιμο Δημοτικών στο «τραπέζι» των ειδικών – Κάποιοι προκρίνουν αυστηροποίηση πρωτοκόλλου και αντί πρόωρο κλείσιμο, παράταση πασχαλινών διακοπών – Και αύριο συζήτηση στη σκιά των αρνητικών ανακοινώσων

Προβληματισμός και δεύτερες σκέψεις για σχολεία, στη «σκιά» των αυξημένων κρουσμάτων και νοσηλειών.

Advertisement

Το κλίμα της Τετάρτης που έδειχνε ολοταχώς κλείσιμο Δημοτικών Σχολείων μία εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές του Πάσχα, φαίνεται ότι διαφοροποιήθηκε κάπως κατά τη διάρκεια της μέρας.

Το σενάριο του πρόωρου κλεισίματος φαίνεται ότι στην παρούσα φάση, είναι το ένα εκ των δύο στο «τραπέζι». Το δεύτερο προβλέπει αυστηροποίηση του πρωτοκόλλου αλλά όχι πρόωρο κλείσιμο, με κάποιους μάλιστα να προκρίνουν παράταση των πασχαλινών διακοπών. Το θέμα των σχολείων απασχόλησε την τριμερή τεχνική επιτροπή (αποτελείται από εκπροσώπους των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας και της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής), η οποία θα συνέλθει και αύριο Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, επί του παρόντος οι ειδικοί δεν προκρίνουν το κλείσιμο σχολείων, πριν τις εορτές του Πάσχα, όμως τίθεται προς συζήτηση θέμα χρήσης προστατευτικής μάσκας και διενέργειας rapid test σε μαθητές δημοτικού, αυστηροποίησης του πρωτοκόλλου.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο Υπουργός Υγείας ζήτησε εκ νέου τις εισηγήσεις των μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, για τα περαιτέρω βήματα, ενόψει της αξιολόγησης της επιδημιολογικής κατάστασης, την προσεχή εβδομάδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network