MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντί καραντίνα… βόλτες για ψώνια και επισκέψεις για περιποίηση ομορφιάς! Ενήμερες οι αρμόδιες υπηρεσίες

Advertisement

Sponsored by exness

Κρούσματα κυκλοφορούν χωρίς να αυτοπεριορίζονται – Ενήμερες οι υπηρεσίες του κράτους – Την ώρα που δίνεται μάχη στα νοσηλευτήρια και η Όμικρον καλπάζει… κάποιοι δεν τηρούν τα διατάγματα «σπάζοντας» ακόμη και την υποχρεωτική καραντίνα

Την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον καλπάζει και προκαλεί «πονοκέφαλο» στους ειδικούς για την υπερμεταδοτικότητά της, κάποιοι φαίνεται ότι δε λαμβάνουν υπόψη τα μέτρα προστασίας, ούτε τα διατάγματα και τις οδηγίες που δίνονται από την Ομάδα Ιχνηλάτησης Επαφών και τους προσωπικούς ιατρούς.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα περιστατικά πολιτών στην Κύπρο που εντοπίζονται θετικοί στην covid-19 και αντί για καραντίνα, «κόβουν βόλτες» θέτοντας σε κίνδυνο τους συνανθρώπους τους.

Για κάποια από τα περιστατικά είναι ενήμερες και οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους μετά από αναφορές πολιτών, γεγονός που επιβεβαίωσε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, συγκεκριμένα άτομα εντοπίστηκαν να κάνουν ψώνια σε καταστήματα και υπεραγορές ενώ αυτοί έπρεπε να ήταν σε καραντίνα. Σε άλλες περιπτώσεις γυναίκες επισκέφθηκαν κανονικά ινστιτούτα ομορφιάς, ενώ ήταν θετικές στη νόσο covid.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου κληθείς να σχολιάσει τα περιστατικά που παρατηρούνται ξεκαθάρισε ότι «αυτά τα φαινόμενα πάντα υπήρχαν και καλούμε τους πολίτες να συνδράμουν και να καταγγέλλουν αμέσως στην αστυνομία ή να ενημερώνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες για τέτοια περιστατικά που έρχονται στην αντίληψή τους».

«Είναι ανεπίτρεπτο πολίτες να μην λαμβάνουν υπόψη τα διατάγματα και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων τους. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ξανά το πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της ατομικής ευθύνης», είπε ο κ.Αθανασίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal