MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ανθρώπινο λάθος η αιτία των καταστροφών» από τη θεομηνία στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Παρουσιάστηκε χθες στην παρουσία και του «πρωθυπουργού» Τουφάν Ερχιουρμάν, η έκθεση που ετοιμάστηκε μετά από έρευνα για τις καταστροφές κατά τη θεομηνία τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν και λάθη κατασκευαστικά και λόγω ανθρωπίνων λαθών έχασαν τη ζωή τους τέσσερις νέοι.

Advertisement

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, η έκθεση ετοιμάστηκε από το τ/κ επιμελητήριο αρχιτεκτόνων και πολιτικών  μηχανικών και παρουσιάστηκε χθες κατά την διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Όπως αναφέρεται, για τις εργασίες στην κατασκευή των δρόμων αλλά και στα άλλα κατασκευαστικά έργα δεν λήφθηκαν υπόψη το γεγονός ότι στην περιοχή Τζίκλος, όπου έγινε το δυστύχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά όχημα με τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι τελικά ανασύρθηκαν νεκροί, τα ψηλά ποσοστά βροχόπτωσης, αλλά και οι κατολισθήσεις.

Σε δηλώσεις του σε πρόγραμμα στον παράνομο τηλεοπτικό σταθμό Μπαϊράκ, σχετικά με το θέμα ο «υπουργός δημοσίων έργων» Τολγκά Ατακάν είπε ότι οποιαδήποτε νέα μελλοντικά έργα θα γίνουν λαμβάνοντας υπόψη νέα στοιχεία και έρευνες σχετικά με τις βροχοπτώσεις και όχι στοιχεία του παρελθόντος.

Σημείωσε ότι είναι απαραίτητο τα νέα έργα να μπορούν να αντεπεξέλθουν στα ψηλά ποσοστά βροχόπτωσης.

Σχετικά με την περιοχή Τζίκλος είπε ότι για τα οδικά έργα στην περιοχή λήφθηκαν υπόψη στοιχεία των τελευταίων 50 χρόνων σημειώνοντας παράλληλα ότι «τελικά αυτά τα στοιχεία δεν ανταποκρίνονταν στα σημερινά δεδομένα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network