MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανώτατο για μεταρρύθμιση δικαιοσύνης: Οι όποιοι προβληματισμοί δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τροχοπέδη

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση Ανωτάτου Δικαστηρίου αναφορικά με τη Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης – Τοποθετήθηκε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών – «Οι όποιοι προβληματισμοί δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τροχοπέδη»

Το Ανώτατο Δικαστήριο τοποθετήθηκε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, στις 7.4.2021 και 15.9.2021, σε σχέση με τα μεταρρυθμιστικά της Δικαιοσύνης Νομοσχέδια, υποστηρίζοντας την άμεση προώθηση της καθυστερημένης ήδη Μεταρρύθμισης.

Advertisement

Με διακύβευμα πλέον την ίδια την αξιοπιστία του δικαστικού μας συστήματος, η σκοπούμενη Μεταρρύθμιση προβάλλει ως αδήριτη ανάγκη. Τυχόν περαιτέρω καθυστέρηση θα οδηγήσει στην κατάρρευση της δικαιοσύνης.

Συνεπώς, οι όποιοι προβληματισμοί και οι εκφρασθείσες διαφορετικές απόψεις και τοποθετήσεις, που έλαβαν χώρα στα πλαίσια ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ των Μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου – απολύτως σεβαστές και αναμενόμενες, με δεδομένη και τη σοβαρότητα του θέματος – δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τροχοπέδη στη μεταρρύθμιση, ζήτημα το οποίο τώρα πλέον εμπίπτει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Εντέλει, τυχόν αμφισβητήσεις που αναφύονται ως προς τη συνταγματική διάσταση, θα κριθούν, ως είθισται, εν ευθέτω χρόνω, από το αρμόδιο Δικαστήριο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network