MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανοιξιάτικο σκηνικό τις επόμενες μέρες – Ο καιρός για το τριήμερο

Advertisement

Sponsored by exness

Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή – Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη – Ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα σε περιοχές της Λευκωσίας

Advertisement

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, θα παρατηρούνται σε κάποιες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Αργότερα, ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.

Πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα

Σε αρκετές περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας υπάρχει πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

 Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network