MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Άνοιξε» ο καιρός αλλά… συνεχίζει με μικροπροβλήματα!

Advertisement

Sponsored by exness

Κρύο μεν αλλά χωρίς πολλές πολλές βροχές – Μέχρι και 17 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας – Πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Στο ίδιο έργο θεατές το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Μετά τις συνεχιζόμενες βροχές ο καιρός «άνοιξε».  Ωστόσο το κρύο παραμένει ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 61 εκατοστά.

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Να σημειωθεί ότι λόγω του καιρού συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτου. Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται ΕΔΩ

Στο μεταξύ να σημειωθεί ότι λόγω της θαλασσοταραχής επηρεάστηκαν και τέθηκαν εκτός λειτουργίας τα εργοστάσια αφαλάτωσης και το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας παραλαμβάνει πολύ μειωμένες ποσότητες νερού στις υδατοδεξαμενές του με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μην έχουν τρεχούμενο νερό. Το πρόβλημα αναμένεται σύντομα να επιλυθεί.

Το επόμενο τριήμερο

Το Σαββατοκυρίακο και τη ∆ευτέρα θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network