MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανοικτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος αλλά… χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης

Advertisement

Sponsored by exness

Ενημέρωση από την Αστυνομία για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο το μεσημέρι της Δευτέρας

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ωστόσο λόγω ομίχλης που επικρατεί στις περιοχές Τροόδους, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων επηρεάζεται αρνητικά.

Advertisement

Στις αστικές περιοχές και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Λόγω των βροχών που σημειώθηκαν σήμερα, συστήνεται προσοχή στου οδηγούς οχημάτων, αφού ενδεχομένως σε διάφορα σημεία των δρόμων να υπάρχει συσσώρευση νερού και το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network