MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανοίγει ξανά η παραλία της Δερύνειας στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Advertisement

Sponsored by exness

Ανοίγει μεθαύριο Παρασκευή η «παραλία της Δερύνειας» που είναι κοντά στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και κάτω από την διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας» του κατοχικού στρατού.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Γενί Ντουζέν, φαίνεται να υπήρχε μια διαφορά μεταξύ του «δήμου» Αμμοχώστου και των «δυνάμεων ασφαλείας» με βάση το πρωτόκολλο που είχαν υπογράψει πέρυσι τα δύο μέρη για λειτουργία της παραλίας για το κοινό από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Ωστόσο από την «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας» είπαν στην εφημερίδα ότι η καθυστέρηση οφείλετο στο ότι ο «δήμος» Αμμοχώστου έπρεπε να κάνει κάποιες εργασίες στην παραλία.

Οι ίδιες πηγές από τις «δυνάμεις ασφαλείας» δήλωσαν στην Γενί Ντουζέν ότι η παραλία θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή.

Θέμα φαίνεται να υπάρχει και με έξοδα πέραν του 1 εκ ΤΛ (200.000 ευρώ που φέρεται να έκανε ο «δήμος» στην εν λόγω παραλία) αλλά ο «δήμαρχος» Αμμοχώστου, Ισμαήλ Αλτέρ διέψευσε το ποσό αυτό.

Σημειώνεται ότι η παραλία είχε ανοίξει πέρυσι τον Αύγουστο και ενώ αρχικά επρόκειτο να είναι προσβάσιμη για όλους, τελικά υπήρχε έλεγχος στην είσοδο και επιτρεπόταν η είσοδος σε άτομα με τουρκική υπηκοότητα ή ταυτότητα του ψευδοκράτους. Αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις και στην τ/κ πλευρά. Η παραλία έχει μήκος 240 μέτρα, διαθέτει 240 ξαπλώστρες και καντίνα για φαγητό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal