MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση των δρόμων στα ορεινά – Ανοιχτά όλοι οι δρόμοι προς Τρόοδος, αλλά ολισθηρός ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους

Advertisement

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, ωστόσο ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, είναι ολισθηρός.

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου και στις υπόλοιπες ορεινές περιοχές, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αναμένεται κατά τη διάρκεια της νύκτας, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Πρωτοχρονιά, 2019, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα στα ορεινά, να παρουσιαστούν φαινόμενα παγετού που θα καθιστούν ολισθηρούς τους δρόμους.

Ως εκ τούτου συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους προτίθενται απόψε να διακινηθούν με τα οχήματα τους, τόσο στις ορεινές περιοχές, όσο και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Οι οδηγοί προτρέπονται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται τέλος οι οδηγοί, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network