MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άνω των 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα Γρίπης Α’… πάνω από τα μισά παιδιά. Στη CΤ η Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεπέρασαν τα 100 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης Α’ αναφέρει στη Cyprus Times η Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας – Μεγάλο το ποσοστό στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Ένα σοβαρό περιστατικό νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στη Λευκωσία

Κάτι περισσότερα από 100 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης Α’ Παγκύπρια σύμφωνα με την Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας Ελισάβετ Κωνσταντίνου. Μιλώντας στην Cyprus Times η κ.Κωσταντίνου επισήμανε ότι «πρόκειται για περιστατικά γρίπης Α’ τα οποία είναι αναμενόμενα για την εποχή, ενώ ένα πρόσωπο νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Advertisement

Ποσοστό 60% δηλαδή πέραν των μισών περιστατικών, αφορούν παιδιά κάτω των 15 ετών. Όπως ανέφερε η κ.Κωνσταντίνου στην Cyprus Times «ο κόσμος θα πρέπει να επισκεφθεί τον προσωπικό του ιατρό για να εμβολιαστεί» ενώ τόνισε ότι αποθέματα σε εμβόλια υπάρχουν Παγκύπρια.

Τα συμπτώματα που παρατηρούνται στις περιπτώσεις αυτές είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, ρίγος, πυρετός, κακουχία, αδυναμία λοίμωξη του αναπνευστικού, καταρροή, βήχας και σε κάποιες περιπτώσεις διάρροιες.

Οι ειδικοί συστήνουν στο κοινό όπως επισκέπτονται τους προσωπικούς ιατρούς, εάν τα συμπτώματα που παρουσιάζουν δεν υποχωρούν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network