MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Aνησυχία ΟΕΒ λόγω απόφασης για τις αποκοπές στο δημόσιο. Zητά διορθωτικές ρυθμίσεις 

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη και ανησυχία εκφράζει η ΟΕΒ για τις δικαστικές αποφάσεις που κρίνουν αντισυνταγματικές τις αποκοπές μισθών και συντάξεων σε υπαλλήλους και συνταξιούχους του Δημοσίου, αναφέροντας ότι «επισφραγίζουν την πλήρη και απόλυτη διάκριση ανάμεσα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Advertisement

Σε ανακοίνωση η ΟΕΒ καλεί την Πολιτεία, Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο και Πολιτικά Κόμματα να αξιολογήσουν την κατάσταση και αν συμμερίζονται την απογοήτευση του επιχειρηματικού κόσμου, να προβούν σε κατάλληλες διορθωτικές ρυθμίσεις, σημειώνοντας  ότι θα αξιολογήσει επίσης την κατάσταση και θα λάβει τις ενδεικνυόμενες αποφάσεις.

Αναφέρει επιπρόσθετα πως με νομολογημένο, όπως σημειώνει, πλέον το απαράβατο της προστασίας μισθών και συντάξεων του Δημοσίου, «ακόμα και όταν ο Εργοδότης-Δημόσιο έχει χρεοκοπήσει, αυτό σημαίνει ότι κάθε κρίση, κάθε κίνδυνο, κάθε απειλή για την πατρίδα, θα την σηκώνει ο ιδιωτικός τομέας».

Στην ανακοίνωση η Οργάνωση αναφέρει πως «οι άνθρωποι που δεν έχασαν ούτε μια νύχτα τον ύπνο τους από το  εφιάλτη της ανεργίας, τα χρόνια που οι επιχειρήσεις έκλειναν κατά εκατοντάδες και οι ιδιώτες εργαζόμενοι απολύονταν κατά χιλιάδες, τώρα τα παίρνουν όλα πίσω, και την τελευταία δεκάρα»

«Κατά τα άλλα, η ΠΑΣΥΔΥ από το 2012 έχει χαλάσει τον κόσμο από τους οδυρμούς ότι το κόστος της κρίσης το πλήρωσαν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Την ώρα που διεκδικούσε δάφνες ηρώων, εγκαλούσε τον εργοδότη της αξιώνοντας πλήρη επαναφορά μισθών και συντάξεων», αναφέρεται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network