MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανησυχία και προβληματισμός στην Ιερά Σύνοδο για το Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Βαθύτατο προβληματισμό και έντονες ανησυχίες για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τη διάσκεψη της Γενεύης για την Κύπρο, εκφράζουν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου και καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί ενώπιον της Ολομέλειας της Ιεράς Συνόδου για να ενημερώσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της.

Advertisement

Σε ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρεται ότι η Ιερά Σύνοδος συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρία, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου και ασχολήθηκε με τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Όπως σημειώνεται, ύστερα από διεξοδική συζήτηση, όλα τα μέλη της Συνόδου, «εξέφρασαν το βαθύτατο προβληματισμό και τις έντονες ανησυχίες τους, για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον επερχόμενο νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη, από τις 9 μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου 2017».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε όπως ο Αρχιεπίσκοπος έλθει σε επαφή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «με την παράκληση να παραστεί ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, για να ενημερώσει την ολομέλεια της, για τις τρέχουσες εξελίξεις του εθνικού μας θέματος και δεχθεί τις ερωτήσεις ενός εκάστου των μελών της Συνόδου».

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε, επίσης, να καλέσει και άλλα πολιτικά πρόσωπα, για να ακούσει τις απόψεις τους με στόχο να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων και ανάλογα να τοποθετηθεί.

Ἡ Ιερά Σύνοδος καλεί, τέλος, το λαό, κατά τις δύσκολες και κρίσιμες αυτές ώρες σε ενότητα και ομοψυχία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network