MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανησυχία εκφράζει ο ΟΠΕΚ για εξελίξεις στο Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Ανησυχία εκφράζει το ΔΣ του ΟΠΕΚ για “τα διαρκή εμπόδια που δημιουργούνται στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης” στο Κυπριακό και σε ανακοίνωσή του καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να επιδείξει ελαστικότητα κατά τις προσεχείς μέρες, ενώ καλεί και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη “να μην εκμεταλλευτεί για σκοπούς επίρριψης ευθυνών το γεγονός ότι η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη αποκλίνει από τα συμφωνηθέντα”.

Advertisement

“Προκειμένου να διασωθεί η διαδικασία επιβάλλεται να επιδείξει και ο ίδιος (ο κ. Ακιντζί) ελαστικότητα κατά τις επόμενες μέρες, αποδεχόμενος να συζητήσει έστω κάποια στοιχεία της πρότασης του Προέδρου”, αναφέρει ο ΟΠΕΚ.

Αναφέρει επίσης ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ και ο Ειδικός του Σύμβουλος κ. Έιντε  μπορούν να συμβάλουν στην υπέρβαση του αδιεξόδου, με δημιουργικές προτάσεις, οι οποίες θα τεθούν ενώπιον των δύο ηγετών για να έχουν αυτοί την τελική ευθύνη της απόφασης και προσθέτει ότι “είτε να συνεργαστούν, είτε να αντιπροτείνουν. Η εκ μέρους τους ιδιοκτησία του διαλόγου περιλαμβάνει και την υποχρέωση συμφωνίας σε εναλλακτικές προτάσεις. Διαφορετικά, θα πρέπει από κοινού να αποδεχτούν την αποτυχία τους”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network