MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανήλικα αδέλφια στη Λεμεσό ισχυρίστηκαν κακοποίηση από τον πατέρα τους αλλά… τελικά δε μιλούν στην Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Η αναφορά δύο αδελφών στη Λεμεσό για κακοποίηση τους από τον πατέρα τους κινητοποίησε τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και την Αστυνομία αλλά… τελικά δε λένε τίποτε – Αρνούνται να δώσουν οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία

Advertisement

Τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν προβληματισμένα και κάπως καταβεβλημένα χθες στο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούν στη Λεμεσό και οι δάσκαλοι τους επιχείρησαν να τα πλησιάσουν για να μάθουν κατά πόσον υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τελικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα δύο αδέλφια από την Ιορδανία ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν θύματα κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Ως εκ τούτου, από το σχολείο ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας, λειτουργός του οποίου έθεσε την υπόθεση ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Τα μέλη της δύναμης προχώρησαν τη διαδικασία για λήψη οπτικογραφημένης κατάθεσης από τα δύο αδέλφια, τα οποία ωστόσο σήμερα είπαν ότι δε θέλουν να μιλήσουν σε κανέναν και δεν έδωσαν συνέχεια. Ούτε στη λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας που επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το σχολείο τους, για να είναι μακριά από το περιβάλλον του σπιτιού τους, θέλησαν να πουν οτιδήποτε περαιτέρω.

Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network