MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανέβασε στο διαδίκτυο αρχεία παιδικής πορνογραφίας και πιάστηκε στα «δίχτυα» της Αστυνομίας. Χειροπέδες σε 23χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 23χρονο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας – Προέκυψαν στοιχεία εναντίον του – Ανέβασε αρχεία παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο – Λήφθηκε πληροφορία από τη Europol

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας που λήφθηκε από την Europol, διεξήγαγαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία 23χρονου.

Advertisement

Σύμφωνα με την πληροφορία, κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης δεδομένων και αρχείων, είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του, δύο αρχεία εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός υπολογιστής, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε, σε ένα κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκαν τρία αρχεία εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.
Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal