MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανεβαίνει το τριήμερο η θερμοκρασία – «Χτυπά» 30αρι και σήμερα

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Στους 30 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία στο εσωτερικό- Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο

Advertisement

Σήµερα µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ.

 Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι 3 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόµενο τριήµερο ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network