MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και παραμένει η ομίχλη… Βροχές στα ορεινά το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Sponsored by exness

Τμήμα Μετεωρολόγιας – Δελτίο καιρού – Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά η πρόγνωση

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, που σύντομα θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργά τη νύκτα και νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ως επί το πλείστον το απόγευμα. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network