MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανεβαίνει για τα καλά ο υδράργυρος αλλά… όχι για πολύ! Επιστρέφει η σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Αυξημένες νεφώσεις αλλά… με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες – Μέχρι και τους 26 βαθμούς ο υδράργυρος κατά τη διάρκεια της ημέρας – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Σκόνη και… σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα νοτιοδυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 12 βαθµούς στα παράλια.

Σκόνη και… σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά στην ατµόσφαιρα αναµένεται και σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα συνεχίσει να παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, ιδιαίτερα αισθητή στα δυτικά παράλια.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει, ενώ η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network