MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανέθεσαν σε άτομο με χαμηλό νοητικό επίπεδο, ρόλο παραλήπτη 4 κιλών κάνναβης. Με επιείκεια η ποινή των Δικαστών

Advertisement

Sponsored by exness

Οι δικαστές του Κακουργιοδικείου αποφάσισαν να τον κρίνουν μ’ επιείκεια – Έλαβαν υπόψη τις δύσκολες προσωπικές και οικογενειακές του περιστάσεις και τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή επέβαλε την Πέμπτη, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε ένα πρόσωπο, για υπόθεση παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.

Advertisement

Ο κατηγορούμενος, από τη Λάρνακα, κρίθηκε ένοχος σε κατηγορία κατοχής περίπου τεσσάρων κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, υπόθεση που σημειώθηκε το 2018.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της δύναμης, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών, προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορουμένου, ο οποίος παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα από ταχυδρομείο της Λάρνακας. Ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε πως σε αυτό βρίσκονταν τέσσερα κιλά κάνναβης.

Λαμβάνοντας τις δύσκολες προσωπικές και οικογενειακές του περιστάσεις, τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και το γεγονός ότι είναι άτομο με χαμηλό νοητικό επίπεδο, κάτι που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν οι έμποροι των ναρκωτικών εξ ου και του ανέθεσαν ρόλο «παραλήπτη», οι δικαστές του Κακουργιοδικείου αποφάσισαν να τον κρίνουν μ’ επιείκεια, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με αναστολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network