MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανέκοψαν αυτοκίνητο με παράτυπους μετανάστες στη Λάρνακα. Τρεις συλλήψεις

Advertisement

Sponsored by exness

Συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος – Υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας – Συλλήψεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Advertisement

Πρόκειται για δυο νεαρούς άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, χθες βράδυ, μέλη Αστυνομίας ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος με συνοδηγό τον 25χρονο και επιβάτιδα την 30χρονη.

Επίσης, εντός του οχήματος, ως επιβάτες βρίσκονταν ακόμη δύο νεαροί άντρες, ηλικίας 26 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι ανακρινόμενοι ανέφεραν, ότι εισήλθαν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό των δύο αντρών, τα τρία πιο πάνω πρόσωπα τα συνάντησαν χθες, με σκοπό να τους μεταφέρουν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών στην επαρχία Λευκωσίας.

Και οι δύο στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών, ενώ τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network