MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό… Κάηκε ζωντανή μέσα στο όχημα της (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα σε διάστημα 3 ωρών στη Λεμεσό – Γυναίκα οδηγός προσέκρουσε σε πάσαλο και ξέσπασε φωτιά στο όχημα της – Διερχόμενος οδηγός έτρεξε να την απεγκλωβίσει αλλά δεν πρόλαβε και κάηκε ζωντανή – Έχασε χρόνο στη προσπάθεια της να πάρει μαζί της το σκυλάκι της – Ξέσπασε πυρκαγιά σε παρακείμενη πλαγιά – Τέθηκε υπό έλεγχο μια ώρα αργότερα – Διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος  

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, η δεύτερη μέσα σε διάστημα τριών ωρών, εκτυλίχθηκε γύρω στις 10 και 30 το πρωί στη περιοχή Φασούλας στη Λεμεσό.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το πρωί.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και προσέκρουσε βίαια σε πάσαλο της ηλεκτρικής.

Αμέσως ξέσπασε φωτιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της και διερχόμενος οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας έτρεξε κοντά της προκειμένου να την βοηθήσει να εξέλθει από αυτό.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα του είπε να «περιμένει» για να πάρει μαζί της και το σκυλάκι της που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα  με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βγει από το όχημα της αφού ακολούθησε ανάφλεξη και η οδηγός κάηκε ζωντανή.

Αμέσως στη σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου κατέσβησαν την φωτιά και εντόπισαν στο όχημα το απανθρακωμένο πτώμα της οδηγού.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενη πλαγιά ημιορεινής περιοχής καίγοντας έκταση περίπου 10 εκταρίων από άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν  5 πυροσβεστικά οχήματα των Σταθμών Λεμεσού και 2 του Τμήματος Δασών ενώ επιστρατεύτηκαν εναέρια μέσα από την Αστυνομία και τις Βρετανικές βάσεις. Περίπου μια ώρα αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας όπου διενήργησαν εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.  

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί καθώς βρέθηκε απανθρακωμένο και η ταυτότητα της θα διακριβωθεί με την μέθοδο του DNA. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network