MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία στη Λάρνακα… Νεκρό βρέφος 30 ημερών

Advertisement

Sponsored by exness

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Μία ακόμα τραγωδία προκαλεί θλίψη – Νεκρό βρέφος 30 ημερών στη Λάρνακα – Μεταφέρθηκε από τους Ελληνοκύπριους γονείς του σε σταθμό ασθενοφόρου – Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα

Advertisement

Θλίψη και συγκλονισμό προκαλεί μία ακόμα θλιβερή είδηση και αφορά το θάνατο ενός βρέφους, 30 μόλις ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι γονείς του άτυχου νεογνού το μετάφεραν αρχικά σε σταθμό ασθενοφόρου στην Ορόκλινη αφού αντιλήφθηκαν πως δεν είχε τις αισθήσεις του, γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης. Εκεί έγιναν άμεσα όλες οι διαδικασίες για ανάνηψη του βρέφους από το πλήρωμα του ασθενοφόρου ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και το Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και τους ανέμενε η ιατρική ομάδα του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών.

Ακολούθως, το μωράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί συνέχισαν τις διαδικασίες ανάνηψης χωρίς -δυστυχώς- αποτέλεσμα.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται αγοράκι 30 ημέρων.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του άτυχου βρέφους από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. Ο θάνατος του οποίο βύθισε στο πένθος την οικογένεια του και προκαλεί θλίψη για μία ακόμη φορά σε ολόκληρη την κοινωνία. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το άτυχο μωράκι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal