MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άνδρας μπούκαρε σε εργοστάσιο στη Λεμεσό και προκάλεσε αναστάτωση. Απείλησε υπάλληλο και αστυνομικό

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί σε γνωστό εργοστάσιο στη Λεμεσό όταν άγνωστος άντρας εισήλθε παράνομα σε αυτό και άρχισε να φωνάζει σε υπάλληλο – Φόρεσε χειροπέδες και οδηγήθηκε μετά από εξέταση στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας

Advertisement

Το συμβάν όπως πληροφορείται η Cyprus Times σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί όταν υπάλληλος ενώ βρισκόταν μόνη της στο γραφείο της, άγνωστος άνδρας μπήκε παράνομα σε αυτό και με βίαιο τρόπο άρχισε να φωνάζει και να την απειλεί.

Η γυναικά πανικοβλημένη, βγήκε από την πίσω πόρτα του γραφείου και άρχισε να φωνάζει και να ζητά βοήθεια από τους συναδέλφους της.

Αμέσως ενημερώθηκε για το συμβάν η Αστυνομία ενώ οι υπάλληλοι κατάφεραν να περιορίσουν τον μαινόμενο άνδρα σε ανοικτό χώρο του εργοστασίου.

Μέλη της Αστυνομίας έβαλαν τον άντρα στο περιπολικό και τον μετέφεραν σε Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση των στοιχείων του. Εκεί ο τελευταίος άρχισε να απειλεί και τους Αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 20 ετών. Ο 20χρονος όπως μας αναφέρθηκε, μεταφέρθηκε και εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο όπου διαπιστώθηκε πως δεν είναι ικανός να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία.

Ακολούθως αφού εξασφαλίστηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network