MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβρασμός… και στάση εργασίας στο Μακάρειο μετά τη διαθεσιμότητα 2 ιατρών για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας

Advertisement

Sponsored by exness

Σε στάση εργασίας κατέρχονται οι ιατροί του Μακάρειου μετά τη διαθεσιμότητα συναδέλφων τους για το θάνατο της Ιωάννας Σκορδή – Οι ιατροί θεωρούν άδικη την απόφαση

Σε στάση εργασίας κατέρχονται οι ιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου εις ένδειξη διαμαρτυρίας μετά και την απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας να τεθούν σε διαθεσιμότητα δυο συνάδελφοι τους, για την υπό διερεύνηση υπόθεση ενδεχόμενης ιατρικής αμέλειας για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times οι ιατροί αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν από τις 11:00 μέχρι τη 13:00 στηρίζοντας τους συναδέλφους τους, καθώς θεωρούν άδικη και αχρείαστη την απόφαση για διαθεσιμότητα των 2 γιατρών.

Και οι δυο θα παραμείνουν σε διαθεσιμότητα για τρείς μήνες και μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών ενώ αναμένεται απόφαση για τρίτο ιατρό ο οποίος είναι πανεπιστημιακός και για αυτόν θα αποφασιστεί εάν θα απομακρυνθεί από τα καθήκοντα του.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δέκα μήνες πριν υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν, παρουσίασε αιμορραγία από το πεπτικό σύστημα και οδηγήθηκε στο χειρουργείου όπου παρουσιάστηκε να έχει εκτεταμένους κακοποίθεις όγκους (καρκίνο) σε όλη την κοιλιακή χώρα.

Οι γονείς κατήγγειλαν ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας. Από την άλλη, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση της ανήλικης ήταν μη αναστρέψιμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network