MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Βρέξη Χλώρακας λόγω covid

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβολή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Βρέξη Χλώρακας λόγω covid – Θετικός στον covid ο ένας κατηγορούμενος… επαφή ο άλλος

Σε αναβολή οδηγήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση ανθρωποκτονίας στην περιοχή της Βρέξης στη Χλώρακα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου, εξ αιτίας ασθένειας κατηγορουμένων με COVID-19.

Advertisement

Για την απουσία των κατηγορουμένων 1 και 2 ο συνήγορός τους, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, δήλωσε πως ο μεν ένας διαγνώστηκε θετικός χθες στον COVID, ο δε άλλος είναι στενή επαφή κρούσματος και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στη δίκη.

Οι συνήγοροι των υπόλοιπων κατηγορουμένων που ήταν παρόντες στη δίκη δήλωσαν πως δεν έχουν ένσταση στην αναβολή ενόψει των συνθηκών.

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, με πρόεδρο τον Δημήτρη Κίτσιο, έγινε αναφορά στην κατάσταση της πανδημίας που επικρατεί, σημειώνοντας πως η υπόθεση δεν θα οριστεί σύντομα, ώστε να περάσει το κύμα πανδημίας και η διαδικασία της ακρόασης να συνεχιστεί απρόσκοπτα, εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού προσώπων που συμμετέχουν στη δίκη.

Η υπόθεση επαναορίστηκε για ακρόαση την 29 και 30 Μαρτίου 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network