MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβολή μέτρων αντίδρασης αποφάσισε το Κ.Σ. Κισσόνεργας για το θέμα της Μαρίνας

Advertisement

Sponsored by exness

Σε τελευταία έκτακτη άτυπη συνεδρία που είχε το Κ.Σ. Κισσόνεργας η οποία συγκλήθηκε για το θέμα της Μαρίνας, αποφασίστηκε  όπως ανασταλούν τα μέτρα αντίδρασης με την αποκοπή δρόμων τα οποία προγραμματίζονταν ταυτόχρονα με την ημέρα που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει  τα εγκαίνια της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, ως ένδειξη σεβασμού στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Advertisement

Ανακοίνωση του κοινοτικού συμβουλίου αναφέρει ότι παρόλο που η κοινότητα Κισσόνεργας πιστεύει ακράδαντα ότι οι υπάρχουν σκοπιμότητες οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το ποιος επιχειρηματίας θα κατασκευάσει την Μαρίνα, αλλά με την ειλημμένη απόφαση κάποιων ‘κύκλων’ για οριστική αναβολή του έργου, έχει αποφασίσει να δοθεί χρόνος στην διαδικασία αναμένοντας και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

Αποφασίστηκε επίσης όπως αποσταλεί επιστολή στην Διαχειριστική Επιτροπή Παραλιών με αίτημα όπως γίνεται άμεση και συνεχής ενημέρωση του Κ.Σ. Κισσόνεργας επί του θέματος της μαρίνας αφού  η μαρίνα εμπίπτει στα διοικητικά όρια της Κισσόνεργας.

Το Κ.Σ. της Κισσόνεργας επισημαίνει ότι οι συνεχείς αναβολές καθυστερούν το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κισσόνεργας και κρατούν την κοινότητα όμηρο αφού δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις ειδικά σε ότι αφορά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στην περιοχή ‘Πότιμα’ και την κατασκευή των κυματοθραυστών οι οποίοι θα αναβαθμίσουν όλη την περιοχή.

Η κοινότητα κάλεσε επίσης τον αρμόδιο Υπουργό να επιδείξει την ίδια σοβαρότητα και καλή θέληση  που δείχνει το Συμβούλιο Κισσόνεργας με την αναστολή των δυναμικών μέτρων και να δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για γρήγορη επίλυση και αίσια κατάληξη του θέματος.

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί περαιτέρω χρονοτριβή στο θέμα της Μαρίνας το Κ.Σ. Κισσόνεργας, προειδοποιεί,  θα επανέλθει πλέον οργανωμένα και συστηματικά.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network