MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβολή για… λίγο της έναρξης της σχολικής χρονιάς για τη Μέση

Advertisement

Sponsored by exness

Εισακούστηκε η εισήγηση της Παγκύπριας Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης – Δεν πάνε αύριο στα σχολεία οι μαθητές αλλά τη Δευτέρα

Advertisement

Για μία μέρα πήρε αναβολή η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη Μέση Εκπαίδευση. Οι μαθητές της Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης θα παρουσιάζονταν στα σχολεία τους την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, για να κατανεμηθούν σε τάξεις/τμήματα, αντίστοιχα, να πάρουν τα βιβλία τους και να αρχίσουν κανονικά τα μαθήματά τους.

Ωστόσο , όπως ανέφερε σε ανάρτηση του ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης, κάτι τέτοιο δε θα γίνει καθώς έπειτα από υπουργική απόφαση οι μαθητές θα πάνε στα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα και όχι αύριο Παρασκευή.

Την ανάρτηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου αλλά και το Υπουργείο Παιδείας με σχετική ανακοίνωση του.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης με ανακοίνωση της ζήτησε την αναβολή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network