MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβλήθηκε λόγω ασθένειας η δίκη για το διπλό φονικό. Στις 13/5 η συνέχεια

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβλήθηκε για σήμερα η δίκη για το διπλό φονικό – Στις 13/5 συνεχίζεται η δίκη λόγω ασθένειας της μάρτυρας κατηγορίας 

Advertisement

Αναβολή για την επόμενη Δευτέρα 13 Μαΐου πήρε η δικαστική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμενόταν να γίνει η αντεξέταση της μάρτυρος Στέλλας Μπότσαρη από τους δικηγόρους υπεράσπισης. Η αστυφύλακας είχε καταθέσει στις 19 Απριλίου ως μάρτυρας κατηγορίας και είχε προβεί σε παρουσίαση και ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των κατηγορούμενων.

Η Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Πολίνα Ευθυβούλου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι η μάρτυρας ασθενεί και ότι προς αυτό ειδοποίησε και τους συναδέλφους της και ζήτησε όπως η υπόθεση αναβληθεί.

Το Δικαστήριο όρισε ως νέες δικάσιμους για την υπόθεση την επόμενη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 0900 και τη μεθεπόμενη Παρασκευή 17 Μαΐου επίσης στις 0900.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος που αντιμετωπίζουν από κοινού εφτά συνολικά κατηγορίες για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network