MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τον έλεγχο γραφείων κηδειών στην Επ. Εσωτερικών

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβολή της συζήτησης σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία των γραφείων κηδειών για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, αποφάσισε σήμερα η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών.

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννο Λαμάρη απευθύνει έκκληση προς το Υπουργείο Εσωτερικών να σταματήσει να θέτει προσκόμματα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της νομοθεσίας.

«Λειτουργούμε μέχρι σήμερα χωρίς νομοθεσία και μπορεί ο καθένας να ασκεί αυτό το λειτούργημα με τον τρόπο που θέλει. Καταφέραμε να θεσπίσουμε μια νομοθεσία για να μπει μια τάξη στο θέμα αυτό σε σχέση με τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται για να λειτουργούν τα γραφεία κηδειών», είπε ο Γιάννος Λαμάρης και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί το Υπουργείο Εσωτερικών σήμερα να βάζει τα οποιαδήποτε προσκόμματα αδικαιολόγητα για να μην μπορεί να λειτουργήσει (η νομοθεσία)».

«Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη σήμερα», είπε και ανέφερε ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα κληθεί το Συμβούλιο Εγγραφής των Γραφείων Κηδειών μαζί με τον πολιτικό προϊστάμενο του Υπουργείο Εσωτερικών για να ξεκαθαρίσει το ότι εφαρμόζεται επιτέλους η νομοθεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal