MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναβλήθηκε η δίκη της οικογένειας βιαστών

Advertisement

Sponsored by exness

Αναβλήθηκε για τις 7 Οκτωβρίου η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης εναντίον των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που φέρεται να εμπλέκονται σε βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002.

Advertisement

Οι τέσσερις ύποπτοι, ο 63χρονος πατέρας, η 64χρονη πρώην σύζυγος του και οι δύο γιοι του ηλικίας 36 και 37 ετών, το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου υπό τη συνοδεία ισχυρή αστυνομικής δύναμης, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών.

Το Κακουργιοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 7 Οκτωβρίου, λόγω διάφορων διαδικαστικών εκκρεμοτήτων, όπως το αίτημα των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για νομική αρωγή.

Συνολικά επτά πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των τεσσάρωνοι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν 47 κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network