MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Σάρα… Ζητήθηκε νεκροτομή από την πολιτεία

Advertisement

Sponsored by exness

Θλίψη και πόνο έχει σκορπίζει η είδηση του θανάτου της 4χρονης Σάρας η οποία «έσβησε» χθες το πρωί στο Μακάρειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού και ακολούθως υπέστη ανακοπή καρδίας.

Αν και η οικογένεια της μικρής δεν έχει προβεί σε καταγγελία ενώπιον των Αρχών και μάλιστα προχώρησε σε όλες τις διευθετήσεις για να πραγματοποιηθεί σήμερα η κηδεία της μικρής τους κόρης, ωστόσο σήμερα προκύπτει ανατροπή.

Advertisement

Όπως έγκυρα πληροφορείται η Cyprus Times, ο Κεντρικός Σταθμός Λυκαβηττού με ένορκο δήλωση αποτάθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για να εγκρίνει το αίτημα των Αρχών.

«Η Πολιτεία έχει υποχρέωση αυτεπάγγελτα να προβεί σε αυτή την κίνηση καθώς πρόκειται για ένα ανήλικο» μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως εάν το αίτημα γίνει αποδεκτό, η νεκροτομή θα διενεργηθεί αύριο από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και η κηδεία θα αναβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως η ατυχή Σάρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 4 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στα δόντια σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού, καθ’ υπόδειξη της οδοντιάτρου που την παρακολουθούσε.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times το άτυχο κοριτσάκι, η οικογένεια του οποίου διαμένει στο Λιοπέτρι, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, για να τοποθετηθούν καπάκια, εφόσον είχε πρόβλημα με τα δοντάκια της και δε μπορούσε να φάει.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί για 55 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν το άτυχο κοριτσάκι, ωστόσο πέρασε στο μεταξύ αρκετή ώρα με αποτέλεσμα το παιδάκι να υποστεί σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο. Για την ακρίβεια πέτυχαν να επαναφέρουν μόνο την καρδία της. Ακολούθως -την ίδια μέρα- το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εγκεφαλικά νεκρό στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στις 5 και 45 το πρωί.

 «Πάλευε» από μωρό η Σάρα…

Το άτυχο κοριτσάκι αντιμετώπιζε από πολύ νωρίς στη ζωή της προβλήματα με την καρδιά της. Μάλιστα όπως πληροφορείται η Cyprus Times από το περιβάλλον της 4χρονης, όταν ήταν μόλις 11 μηνών είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδίας στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network