MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανατροπή! Πλώρη για τις Προεδρικές βάζει και ο Περδίκης

Advertisement

Sponsored by exness

Το «έλα να δεις» στον ενδιάμεσο – Και ο Περδίκης υποψήφιος – Ενημέρωσε χθες τον Νικόλα – Τετραμερή με Αλληλεγγύη και ΕΔΕΚ την Δευτέρα – Θα επιδιώξει να δει και Λιλλήκα

Advertisement

Από τα… αριστερά βγήκε ο Πρόεδρος των Οικολόγων, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times– ενημέρωσε τον Νικόλα Παπαδόπουλο ότι προτίθεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο. Πρόθεση γύρω από την οποία περιστράφηκε η συζήτηση κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνάντηση των δύο. Παρά το γεγονός ότι συμφώνησαν να μην αναφερθούν σ’ αυτό δημοσίως, προτού διαβουλευθούν με τα υπόλοιπα δύο κόμματα του ενδιαμέσου. Και παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν έκρυψε την ενόχληση του.

Ο Γιώργος Περδίκης φέρεται να αιτιολόγησε την απόφαση του λέγοντας ότι από τη στιγμή που δεν επετεύχθη ο στόχος του ενός κοινού υποψηφίου, θα ήθελε να δοκιμάσει τη δική του τύχη. Επικαλέστηκε τα αποτελέσματα μετρήσεων που τον θέλουν να είναι συμπαθής σε μερίδα ψηφοφόρων των υπολοίπων κομμάτων (κυρίως της αριστέρας) και τη στήριξη πολλών χιλιάδων μελών των συνδέσμων που απαρτίζουν τη Συνεργασία Πολιτών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ζήτησε και τη στήριξη του ΔΗΚΟ, ενώ ανέλαβε πρωτοβουλία σύγκλισης μιας τετραμερούς συνάντησης με τη συμμετοχή της ΕΔΕΚ και της Αλληέγγύης, για να θέσουν ενώπιον τους όλες τις επιλογές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων ήταν να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων θα επιδιώξει μάλιστα συνάντηση και με τον Γιώργο Λιλλήκα, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να αποσύρει το ενδιαφέρον που επέδειξε και να συστρατευθεί με τους υπόλοιπους γύρω από τη δική του υποψηφιότητα.

 

 

Και επειδή μάλλον πολλοί υποψήφιοι μαζευτήκανε στον ενδιάμεσο χώρο και πόσους να «σηκώσει» αυτός ο τόπος… καλή Πρωταπριλιά!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network