MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανασύρεται νεκρός ο ένας εκ των δύο ψαράδων (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τις 10 ο 39χρονος ψαράς –  Έλειπε από την οικία του από χθες μαζί με τον πατέρα του – Σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση των Αρχών

Advertisement

Ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα ο 39χρονος Δημήτρης Δημητρίου ψαράς από το Λιοπέτρι, που μαζί με τον πατέρα του Λάμπρο Μάστρου, αναζητούνταν από χθες. Λίγο πριν τις 10 ο άτυχος Δημήτρης, εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο σημείο που ψάρευαν, στα 50 μέτρα από την ακτή, από μέλη των ομάδων που συμμετέχουν στην γιγαντιαία επιχείρηση. 

Οι δύο, πατέρας και γιος ηλικίας 65 και 39 χρόνων από το Λιοπέτρι λείπουν από το σπίτι τους από χθες το απόγευμα όταν είχαν πάει για ψάρεμα σε θαλάσσια περιοχή της Ξυλοφάγου.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 65χρονου συνεχίζονται από άνδρες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, της ΕΜΑΚ και της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, με τη συνδρομή ακάτου της Λιμενικής Αστυνομίας. Για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων στήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχε ελικόπτερο, ενώ λειτούργησε το Κέντρο Κρίσεων Δεκέλειας των Βάσεων. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network