MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναστάτωσε το νοσοκομείο ο Κιττής! Δεν πάει στο δωμάτιο των Φυλακισμένων

Advertisement

Sponsored by exness

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times ο καταδικασθέντας για την υπόθεση της Δρομολαξιάς Στάθης Κιττής εδώ και δύο μέρες βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη κατέδειξαν πρόβλημα στο συκώτι και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου. 

Advertisement

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, το πρωί λήφθηκε απόφαση από τη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, λαμβάνοντας υπόψη τις γνωματεύσεις των ιατρών, όπως ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ της CYTA Στάθης Κιττής μεταφερθεί στο ειδικό δωμάτιο φυλακισμένων του νοσηλευτηρίου.

Ωστόσο από το μεσημέρι ο Στάθης Κιττής και η οικογένεια του βρίσκονται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών, αφού αρνείται να μεταφερθεί στο ειδικό δωμάτιο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η οικογένεια του και ο ίδιος επικαλούνται ανθρώπινα δικαιώματα και έχουν καλέσει το δικηγόρο τους, ο οποίος διαπραγματεύεται με αξιωματικούς των Κεντρικών Φυλακών που έσπευσαν στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network