MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναστασιάδης καλεί Bollywood και η Λεμεσός… γίνεται Hollywood!

Advertisement

Sponsored by exness

Έχουμε ήλιο, θάλασσα, θα σας κάνουμε και Bollywood. Ήδη ετοιμάζουμε τη Λεμεσό αλλά για… Hollywood!

Advertisement

Λαγούς με πετραχήλια τάζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στους επιχειρηματίες στη μακρινή Ινδία για να τους πείσει να δουν την Κύπρο ωσάν επενδυτικό παράδεισο. Αφού τους είπε ότι οι σχέσεις Κύπρου – Ινδίας ενδυναμώνονται συνεχώς ιδιαίτερα στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, τον τουρισμό, τη ναυτιλία και ούτω καθεξής, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα.

Ελάτε κύριοι και «η Κύπρος σύντομα θα εισαγάγει σχέδιο κινήτρων αναφορικά με τη βιομηχανία κινηματογράφου». Γιατί όλα τα ‘χει η Μαριορή το… Bollywood της έλειπε! Δέσμευση Νίκου Αναστασιάδη και μάλιστα προεκλογική (ας ελπίσουμε ότι οι Ινδοί δε ξέρουν τι εστί «δεσμεύομαι»).

Για να πειστεί όμως μέχρι και ο άπιστος Θωμάς, ο Πρόεδρος θυμήθηκε και το τρίπτυχο της επιτυχίας του ΚΟΤ, ήλιος- θάλασσα- χαλούμι! Ή έστω στο περίπου αφού τους μίλησε για την ομορφιά, το κλίμα και τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας μας λέγοντας τους ότι «σε συνδυασμό με τα κίνητρα που σκοπεύουμε να εισαγάγουμε θα καταστήσουν την Κύπρο ένα ιδανικό χώρο κινηματογραφικών γυρισμάτων, για τη βιομηχανία αυτή».

Εξαιρετικά! Και τώρα θα διερωτάστε που θα είναι το δικό μας Hollywood – Bollywood. Μα φυσικά στη Λεμεσό αφού έχουμε ήδη και τα σχέδια για την επιγραφή καλωσορίσματος (τύπου Hollywood). Ήδη, βρήκαμε την τοποθεσία (στο βουνό του Αγίου Τύχωνα) και δύο χρόνια μετά που έπεσε η ιδέα στο τραπέζι βρήκαμε και… τα χρήματα! Εντάξει, τους επενδυτές!

«Σκαλώσαμε» λίγο σε τρεις διαφημιστικές πινακίδες που εγκατέστησαν εταιρείες στο βουνό αλλά… δεσμευόμαστε ότι πολύ σύντομα το μικροπρόβλημα θα έχει ήδη λυθεί.

Γιατί μη ξεχνάτε… Τι Hollywood, τι Bollywood, τι Λεμεσός!

hbl

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network