MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναστάληκε λόγω τηλεπικοινωνιακών δεδομένων η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάληκε η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων στην Πάφο – Λόγω των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων – Μετά την πρόσφατη απόφαση της ΕΕ

Advertisement

Αναστάληκε η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη λόγω της πρόσφατης απόφασης της ΕΕ καθώς η υπόθεση στηριζόταν εξ` ολοκλήρου σε τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήλθαν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των απειλητικών τηλεφωνημάτων, ο πρώην δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, η πρώην έκτακτης υπάλληλος του Δήμου Μαρία Σολομωνίδου,ο πατέρας της Ηλίας Σολομωνίδης και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Σύφαντος.

Όπως έχει αναφερθεί στο δικαστήριο, η εθνική νομοθεσία η οποία προνοεί τη γενική και χωρίς διάκριση διατήρησης των δεδομένων επικοινωνίας όλων των πολιτών προσκρούει στο χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ΕΕ.

Η Γενική Εισαγγελία είχε ζητήσει την αναβολή στις 9 Ιανουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο που ήταν ορισμένη η υπόθεση για ακρόαση προκειμένου, όπως αναφέρθηκε, να μελετήσει περαιτέρω της επιπτώσεις της απόφασης στην κυπριακή νομοθεσία. Σήμερα η υπόθεση αναστάληκε ενώ ήταν ορισμένη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network