MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανάψτε τα τζάκια και εφοδιαστείτε με τ’ απαραίτητα… Πέφτει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος

Advertisement

Sponsored by exness

Πτώση θερμοκρασίας υπό το μηδέν στα ορεινά – Αναμένονται χιόνια απόψε και αύριο σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές – Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Χαμηλή πίεση και πολύ ισχυρό βορειοδυτικό ως βόρειο ρεύμα αέρα αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Απόψε αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ή και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα νότια και στα ανατολικά και μέχρι πολύ κυματώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αναμένονται αρχικά μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται ότι ο καιρός θα βελτιωθεί αρκετά, σε πολλές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, το πρωί πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ για να εξασθενήσουν από το μεσημέρι κυρίως και μετά σε ισχυρούς, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα νότια και ανατολικά και μέχρι πολύ κυματώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται κατά διαστήματα παροδικές νεφώσεις, όμως σε κάποιες περιοχές ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι, ισχυροί και παροδικά τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια και μέχρι κυματώδης στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά αναμένονται βροχές, κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό, μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή και μικρή πτώση το Σάββατο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

screenhunter_5042-dec-13-19-09

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network