MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναπαράσταση της τραγωδίας με το βρέφος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Αναπαράσταση της τραγωδίας με το βρέφος στη Λεμεσό – Ο 37χρονος πατέρας καλείται να υποδείξει στην παρουσία ανακριτών και ιατροδικαστών πως ταρακούνησε το άτυχο βρέφος του που κατέληξε τρεις μέρες μετά – Με την ολοκλήρωση των ερευνών ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί για οδηγίες στη Νομική Υπηρεσία

Σε αναπαράσταση της βίαιης πράξης του, που επέφερε τελικώς τρεις μέρες μετά τον θάνατο της 2 μηνών κορούλας του, καλείται να προβεί εντός της ημέρας ο 37χρονος πατέρας που συνελήφθη μαζί με την 22χρονη γυναίκα του και τελούν υπό κράτηση για ανθρωποκτονία.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, μετά την σοκαριστική ομολογία του πατέρα, ότι ταρακούνησε έντονα το βρέφος του την Τετάρτη 2 Μαρτίου, με σκοπό να το κάνει να σταματήσει να κλαίει, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου που με την εξέταση τους αποκάλυψαν το τι είχε συμβεί, θα βρεθούν στην οικία των υπόπτων στη Λεμεσό. Ο 37χρονος πατέρας θα κληθεί να υποδείξει με τη χρήση μίας κούκλας πως ταρακούνησε το άτυχο βρέφος και όσα είχαν συμβεί εκείνη τη μέρα, ενώ παρούσα θα είναι και η 22χρονη μητέρα. Όπως αναφέρθηκε και χθες, η 22χρονη εξέφρασε άγνοια για τα όσα ομολόγησε ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι δεν ήταν μπροστά στο συμβάν και πως εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα.

Όπως υπέδειξαν οι ιατροδικαστές μετά την μεταθανάτια εξέταση, που διήρκησε δύο μέρες, ο θάνατος του άτυχου βρέφους οφείλεται σε κακόβουλη τραυματική κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πράξη ή πράξεις που εμπεριέχουν βίαιο κούνημα. Η άτυχη μικρούλα, κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Μαρτίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί σε κακή κατάσταση, από το Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου το είχαν μεταφέρει οι γονείς του.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν με τη λήψη καταθέσεων. Υπό διερεύνηση και οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι προστριβές μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνές. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, την οικογένεια παρακολουθούσαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικές Ευημερίας για περιστατικό βίας που είχε καταγγελθεί τον Ιανουάριο του 2021. Το άλλο παιδί τους, ένα 3χρονο αγοράκι, βρίσκεται υπό τη φροντίδα συγγενικών προσώπων και υπό την επίβλεψη των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών. Από την πρώτη στιγμή οι ανακριτές έστρεψαν την προσοχή τους και στον 3χρονο διερευνώντας το ενδεχόμενο και αυτός να έπεσε θύμα κακοποίησης.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία για λήψη οδηγιών σχετικά με τον παραπέρα χειρισμό της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network