MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναπάντητα ερωτήματα για την εκτέλεση Μιχαήλ… (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Έπιασε ξανά δουλειά από νωρίς το πρωί η ανακριτική ομάδα που διερευνά τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που διαπράχθηκε όπως όλα δείχνουν το βράδυ της Κυριακής. Ο Μιχαήλ εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όταν κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την Αστυνομία.

Advertisement

Το 44χρονο θύμα, πατέρας τριών παιδιών, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία. Το 2017 είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2017 είχε συλληφθεί στην περιοχή του παλιού λιμανιού, όταν στο ταξί που οδηγούσε βρέθηκαν 11 νάιλον σακουλάκια με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 5.5 γραμμαρίων. Επίσης στην κατοχή του είχαν εντοπιστεί και 3 νάιλον σακουλάκια με κάνναβη, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων αλλά και το χρηματικό ποσό των €3.765 και των $150. Ανακρινόμενος τότε είχε αναφέρει ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του η χρήση. Η υπόθεση βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης και ο ίδιος ήταν ελεύθερος υπό όρους μέχρι την εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο.

Αυτή ήταν και η υπόθεση που έστρεψε από την πρώτη στιγμή τις έρευνες της Αστυνομίας προς την κατεύθυνση των ναρκωτικών.

Τα ερωτήματα που έχουν να απαντήσουν ωστόσο οι ανακριτές της υπόθεσης είναι αρκετά.

-Ο Μιχαήλ μετέβη στο σημείο για καθορισμένο ραντεβού που εξελίχθηκε σε παγίδα θανάτου ή κάποιος τον ακολούθησε;

-Το γεγονός ότι ο φόνος διαπράχθηκε με κυνηγετικό δείχνει «μη επαγγελματία» εκτελεστή;

-Επρόκειτο για κοντραμπάντο ναρκωτικών ή μήπως άλλη υπόθεση;

-Μετέβη μόνος στο σημείο γιατί θεωρούσε ότι δεν κινδύνευε από το συγκεκριμένο πρόσωπο;

-Ήταν ένας ο εκτελεστής;

Από την αυτοψία στη σκηνή διαφάνηκε ότι ο Μιχαήλ φέρει στην άνω θωρακική χώρα δύο με τρία τραύματα τα οποία ρίφθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, από το παράθυρο του οδηγού. Ο ίδιος, βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού της μαύρης Mercedes.

Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο εκτελεστής ήταν ένας και ότι η συνάντηση του Μιχαήλ με τον δολοφόνο του έγινε σε σημείο, λίγο πιο πάνω από εκεί που εντοπίστηκε το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα η συνάντηση φαίνεται να έγινε σε σημείο πλησίον της ανεγειρόμενης κατοικίας που φαίνεται στην πιο κάτω φωτογραφία.

Υπολογίζεται ότι κειτόταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε ακινητοποιημένο σε κοτέτσι μπροστά σε δέντρο, περίπου 15 ώρες. Εκτίμηση που βασίζεται σε μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία και αναφέρει ότι κάτοικος της περιοχής άκουσε εκείνη την ώρα πυροβολισμούς. Δεν αντιλήφθηκε όμως ότι επρόκειτο για φόνο. Την εκτίμηση ότι το θύμα κειτόταν νεκρό στο αυτοκίνητο για ώρες ενισχύει και το γεγονός της ακαμψίας που διαπίστωσαν κατά την αυτοψία οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους, στην οποία φαίνεται βεβαίως να συνέτεινε και το τσουχτερό κρύο.

Άλλος κάτοικος της περιοχής είδε νωρίς το πρωί της Δευτέρας -γύρω στις 7- το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο στο χωράφι, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε δεν πλησίασε. Όταν επιστρέφοντας το μεσημέρι στο σπίτι του είδε το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο, κινητοποιήθηκε και ενημέρωσε την αστυνομία.

Από χθες βράδυ από τα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού πέρασαν για κατάθεση αρκετά πρόσωπα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του ωρομίσθιου χωρομέτρη του Κτηματολογίου που δολοφονήθηκε. Οι έρευνες στρέφονται σε ενδεχόμενες διαφορές που είχε το θύμα με άλλα πρόσωπα.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, της ΥΠΕΓΕ και της ΜΜΑΔ, θα περπατήσουν ολόκληρη την περιοχή που βρίσκεται κάτω από το λόφο Καλέ Βουνάρι στα Πολεμίδια σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τις έρευνες στην περιοχή:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network