MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανανεώθηκε η κράτηση των δυο υπόπτων για τα 34 κιλά ναρκωτικά στο Κολόσσι

Advertisement

Sponsored by exness

Για άλλες 24 ώρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης δυο προσώπων, από το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, σε σχέση με την υπόθεση των 34 κιλών κάνναβης, που εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε υποστατικό στο Κολόσσι.

Advertisement

Οι δυο ύποπτοι, ένας 46χρονος Ε/κ και 45χρονος Ελλαδίτης, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ενώπιον του βρετανού δικαστή των Βάσεων, καθώς έληγε το διάταγμα πενθήμερης κράτησης τους, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα για παράδοση τους στις κυπριακές αρχές.

Υπενθυμίζεται πως, οι δυο είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Το βράδυ της Τρίτης, 27 Αυγούστου, ανακόπηκαν τα οχήματα τους, όπου  στο αυτοκίνητο του 45χρονου εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό των €4,430.

Οι δυο κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο συνελήφθηκαν και πάλι, όταν σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό που διατηρεί ο 46χρονος στο Κολόσσι, περιοχή που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων, εντοπίστηκαν 34 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν περίπου από ένα κιλό κάνναβης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network