MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αναμένει απόφαση ΠτΔ για Προδημοτική ο Προδρόμου και ζητά συνδρομή Νομικής

Advertisement

Sponsored by exness

Συνδρομή Νομικής Υπηρεσίας για το αν μπορεί να εφαρμοστεί, αν τεθεί σε ισχύ ο νόμος για Προδημοτική είπε ο ΥΠΑΝ

Θα ζητηθεί η συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας σε περίπτωση που θα πρέπει να ισχύσει ο Νόμος για να διαπιστωθεί αν υπάρχει δυνατότητα πραγματικής εφαρμογής, δήλωσε το Σάββατο ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, σχετικά με την πρόνοια που περιλήφθηκε στον νόμο περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και που αναφέρεται στην υποχρεωτική φοίτηση προδημοτικής εκπαίδευσης σε δημόσια νηπιαγωγεία.

Advertisement

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα στο περιθώριο ημερίδας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη Λευκωσία, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να προσθέσει για την προσπάθεια επέκτασης της προδημοτικής από την ηλικία των τεσσάρων. «Υπάρχει μια νομοθεσία που έχει αποφασίσει η Βουλή, εναπόκειται τώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις επόμενες μέρες να αποφασίσει αφού, απορρίφθηκε η αναπομπή, εάν θα αναφέρει τον Νόμο αυτό στο Δικαστήριο», πρόσθεσε.

«Εγώ θα πω μόνο, ότι αν τυχόν αυτός ο Νόμος θα πρέπει να ισχύσει, θα χρειαστούμε αμέσως την συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας για να δούμε αν τυχόν υπάρχει δυνατότητα, γιατί, εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει δυνατότητα, να τύχει πραγματικής εφαρμογής», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal