MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανακρίθηκε ο Βέργας για τα ΧΥΤΑ αλλά…. «σκληρός»

Advertisement

Sponsored by exness

 Στην διάθεση των ανακριτικών αρχών της Κύπρου ο 6ος ύποπτος για τα ΧΥΤΑ – Παραδόθηκε και τέθηκε υπό κράτηση – Ανακρίνεται αλλά δεν παραδέχεται – Δεύτερη κατάθεση επιχείρησαν οι ανακριτές να λάβουν και από τον Βέργα – Ούτε αυτός συνεργάζεται – Τους καίνε όμως οι δυο υπάλληλοι της εταιρείας…

Advertisement

Το παζλ του νέου σκανδάλου με τα ΧΥΑΤ Πάφου επιχειρούν να στήσουν οι διωκτικές αρχές με το ανακριτικό έργο να είναι μεγάλο αφού οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται οχτώ χρόνια πίσω οπότε ανέλαβε την διαχείριση της μονάδας ο εταιρεία  Helector.

Το μεσημέρι έφθασε στην Κύπρο αυτοβούλως ο Διευθυντής της εταιρείας όπου οι αστυνομικοί που τον ανέμεναν του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο ΤΑΕ Πάφου για ανάκριση. Ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ύποπτος δεν παραδέχεται μέχρι στιγμής οτιδήποτε παρά το γεγονός ότι οι δυο υπάλληλοι της εταιρείας του που έχουν συλληφθεί τον «έδωσαν» στους ανακριτές αναφέροντας λεπτομέρειες για τιμολόγια μαϊμού μέσω των οποίων δικαιολογούνταν οι μίζες.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την ίδια ώρα που οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν θέσει στο μικροσκόπιο τους όλα τα σχετικά έγγραφα που παρελήφθησαν σε σχέση με την κομπίνα επιχείρησαν να ανακρίνουν εκ νέου τον τέως Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα ο οποίος φέρεται ως εγκέφαλος της υπόθεσης.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή όταν ζητήθηκε από τον κ. Βέργα την πρώτη φορά να ανακριθεί αυτός αρνήθηκε ενώ σήμερα κλίθηκε εκ νέου για κατάθεση. Ο τέως Δήμαρχος, αν και στο δικαστήριο για την υπόθεση ΣΑΠΑ εμφανίστηκε μετανιωμένος, σε αυτή την υπόθεση μέχρι στιγμής ούτε αυτός συνεργάζεται με τις αρχές και δεν παραδέχεται οτιδήποτε.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ από «κόσκινο» αναμένεται να περάσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπόπτων οι οποίοι  ανοίχτηκαν βάση διαταγμάτων που εξασφάλισε η αστυνομία.  

Παραδόθηκε στις Κυπριακές αρχές ο καταζητούμενος για τα ΧΥΤΑ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network